Telefon: 9935 3304

trykordre@nordjyske.dk

Om os

For os er tryk og grafisk arbejde en disciplin, som kræver indsigt og forståelse i kundens behov. Det er en disciplin vi mestrer. Et håndværk, som vi kærer os omkring, og forfiner, udvikler og styrker hver eneste dag – i samarbejde med vores kunder. Til glæde for deres forretning.

Hjælp og råd. Og specifik levering.

Savner du sparring eller ideer til dit materiale? Det kan vi hjælpe med. Vi kan varetage processen fra den gode ide over trykning og til færdiggørelse. Og så kan vi endda distribuere dit materiale for dig gennem Nordjyske Distribution.

Ingen er sikker…

Men det er vi. Fordi vi er en del af Nordjyske Medier, har vi en stærk spiller i ryggen. Vi er her også i morgen - og næste år. Det er din sikkerhed – du får en stabil samarbejdspartner, der skaber tryghed for dig og din forretning.

Hvem arbejder vi ellers med?

Og hvem er vores kunder typisk? Det kan faktisk være alle. Lige fra den lille detailhandel til den store produktionsvirksomhed. Tag et kig på vores cases og se, hvordan vi tidligere har hjulpet vores kunder.

Vores processer og kompetencer

 

Prepress

Prepress er maskinrummet i Nordjyske Grafisk. Her færdiggør og finpudser grafikeren layoutet og gør produktet trykklart. Som kunde kommer du sjældent i maskinrummet, men du kan trygt stole på, at hjulene ruller, og at maskineriet er velsmurt.

 

 

Digitalprint

Digitalprint er avanceret print af høj kvalitet på alle papirtyper. Digitalprint er et oplagt alternativ til traditionel trykning, når:

 

  • Oplaget af tryksagen er lille (årsberetninger, rapporter, foreningsblade etc.)
  • Tryksagen skal stiles direkte til adresseret modtager
  • Tryksagen udkommer i forskellige udgaver til forskellige målgrupper
  • Dit firma skal have visitkort, brevpapir o.lign. i mindre mængder

Rotation

Rotationen er i vores afdeling for avistryk. Trykpressen er effektiv og avanceret og producerer op til 75.000 eksemplarer i timen – dagblade, ugeaviser, profilaviser, reklamer med mere.

I rotationen bruger vi hvert år omkring 12.000 ton papir og 225 ton trykfarve.

Bare lige for at give dig en fornemmelse af, hvor stort et maskineri der er tale om.

Kreativt

Igennem kreativt arbejde forvandler vi din ide til et realiserbart oplæg. Vi har en kerne af kreative medarbejdere og trækker eksterne kompetencer ind efter behov.

Kontakt os

Vi tilstræber at tage telefonen hver eneste gang, den ringer. Men tilgiv os, hvis det glipper. Send os gerne en mail, hvis du gerne vil have, at vi ringer dig op.

 

Er du interesseret i, hvad vi kan gøre for dig? Så giv os et kald. Eller send os en mail.

Vores kunder er vores højeste prioritet. Savner du råd, sparring eller har du spørgsmål til os? Så er vi her for dig.

Lad os tage en uforpligtende snak

Hvad kan vi gøre for dig og din forretning?

 

Telefon

+45 9935 3304

 

Mail

trykordre@nordjyske.dk