Telefon: 9935 3304

trykordre@nordjyske.dk

Hjortlund Medier

Hjortlund Medier er et reklamebureau i Aalborg. Som hos et hvert andet reklamebureau er leverancen til slutkunden varierende. Deres kunder har brug for tryksager, som Nordjyske Grafisk står for at levere. Produkterne spænder typisk fra flyers og foldere til hæfter.

Nordjyske Grafisk leverer direkte til slutkunden på vegne af Hjortlund Medier. Nordjyske Grafisk har igennem den høje kvalitet i produkterne, den hurtige levering og den gode service kunnet opbygge et godt og givtigt samarbejde med Hjortlund Medier, som går begge veje.

"NORDJYSKE grafisk varetager hovedparten af de trykopgaver, som vi løser for vores kunder. Opgaverne spænder fra invitationer og julekort til brochurer, foldere og flyers – og fælles for dem alle er, at de bliver leveret til tiden og i meget høj kvalitet. I mediebranchen er tid som bekendt en mangelvare, og her nyder både vi og vores kunder godt af den hurtighed og fleksibilitet, som vi altid bliver mødt med hos NORDJYSKE grafisk; Alt kan lade sig gøre! Derfor kan vi også varmt anbefale andre at indlede et samarbejde med NORDJYSKE grafisk."

 

Lad os tage en uforpligtende snak!

 

Hvad kan vi gøre for dig og din forretning?

 

Telefon  +45 9935 3304

mail trykordre@nordjyske.dk